Posts
03-05-2005, 12:42 AM   #1

Registered User

 

Join Date: Feb 2005

Posts: 29

How long is your blue tooth “DELAY”?????

Well I’m lovin this phone and I’m not a MICRO detail hater. But I also am a power user being a Field Supervisor for a major industrial mfg co. I use this thing 12 hours + a day and receive many many calls and the thing that annoys me is the BT delay. I use the moto HS820 which is a little low at max volume for me but I love it’s style. Anyway when a call comes in and the unit wakes up from its sleep mode it takes anywhere from 15 to 50 secs to connect back up to my headset.

Are you all have this problem also??

Maybe we should berage the AUDIOVOX website in a sort of “CLASS ACTION” email campaign till they give us BT software satisfaction!

Glenn

 
03-05-2005, 04:20 AM   #2

Registered User

 

Join Date: Feb 2005

Location: AZ

Posts: 48

My works great!

It sounds like you have not ran the update on your unit.

__________________
Lets get it right the first time…

 
03-05-2005, 05:52 AM   #3

Registered User

 

Join Date: Feb 2005

Posts: 29

Quote:

Originally Posted by gomezaz

It sounds like you have not ran the update on your unit.

I did the the latest ROM update last week!!!!!!! Same result!!!

 
03-05-2005, 11:52 PM   #4

Registered User

 
 

Join Date: Feb 2005

Posts: 63

I have the HS810, and love the sound. My wife however says it doesn’t have half the sound quality as my wired Plantronics on the other end. I”m using the BT3500 and don’t have a long wakeup time for the connect. Just the annoying semi-static and lack of sound quality on the device end i’m sure.

 
03-19-2005, 10:29 AM   #5

Registered User

 

Join Date: Mar 2005

Posts: 5

I use the BT800. Delay time is only 4 to 5 seconds. Had the HS810 and hated it. Could only walk 3 ft. from devise and sound quality was not great. BT800 has great sound quality and I haven’t had any problems with the volume like I did with the HS810.

 
03-24-2005, 10:12 AM   #6

Registered User

 

Join Date: Sep 2002

Location: VA

Posts: 25

I use the Motorola HS820 and HS810. I have virtually no delay. Maybe a second or two. However, the sound is not particularly great in noisy environments. I am looking for a headset that can really pump up the volume in most typical environments.
EmzJag

__________________
Have you chatted with your maker today?

 
03-26-2005, 02:21 PM   #7

Registered User

 

Join Date: Mar 2005

Location: Raleigh, NC

Posts: 7

I’m a new owner of a w/Camera version [3500 build by default from what I can see] and a BT200 headset. If the call comes in and wakes the PPC out of sleep then it may have a 2-5 second lag between when I hit the button and BT will answer. When I use it in the car, plugged into the cig adapter, and a call comes in there’s almost no delay so it’s definitely the wakeup sequence. There is some more static on the BT than my Nokia 3650, but it’s almost on par with my older SE T68i (i.e. body between phone and ear == static) which is one of the reasons I changed to the 3650 originally. I’m living with the BT on the 6600 for now but if I’m tempted to try the 3900 build to see if it’s better.

[EDIT 4/1/2005]: Ok, so NOW I see the longer delay getting this puppy started. Oh yeah – I’ve had calls go to voicemail before I got the BT headset to pickup when the device was _really_ asleep.

Last edited by Spaminator : 04-01-2005 at 05:14 PM.

 
03-28-2005, 02:04 PM   #8

Registered User

 

Join Date: Mar 2005

Posts: 3

I have the 6600WOC and had the HS820 but kept losing the pairing. Got a Jabra BT250… keep losing the pairing with that as well. Ran the new software. Even replaced the phone and “nope.” It comes down to the fact that this high-end phone should never have been shipped with Bluetooth 1.0. Audiovox said their tech are working on another patch. Whatever. If there are any petitions going around. Sign me up.